Fina blommor vill väl alla ha

Tjabba, tjenare, hallå allihop. Ny dag, nytt inlägg. Var för några månader sedan bjuden på ett födelsedagsfirande till en av mina äldsta vänner och jag måste bara berätta för er om vart jag köpte mina blommor, för ni måste gå dit om ni är ute efter blommor i Kävlinge, företaget heter Stig Centerfeldt Blommor AB.

Jag och min vän har varit väldigt nära vänner sen barnsben och vi slår alltid på stort när den andra fyller år, den här gången var det min tur. Jag hade fixat presenter till henne och tårta i mängder, men i sista sekund inser jag att jag totalt glömt bort att köpa blommor. Jag åker förbi en buktig som säljer blommor i Kävlinge, sprang in och förklarade att jag behövde hjälp med att fixa blommor till en födelsedagsfest samma dag och att jag var ledsen att vara ute så sent i tid för dem. De var väldigt trevliga och hjälpte mig mer än gärna med att fixa blommor. Jag berättade lite om min vän och sa vilka färger hon tycker om och de satte därefter ihop en stor och vacker bukett perfekt för henne. De var så himla söta och hade extremt bra kundservice, det kändes verkligen som att den buketten och blommorna i den var till för henne. Tror aldrig att jag har fått lika bra service som jag fick där, jag ville knappt gå därifrån. Så om ni är ute efter blommor i Kävlinge så skulle jag starkt rekommendera att åka dit, och jag kan garantera att ni kommer åka därifrån hur nöjda som helst. Fick dessutom veta häromdagen att blommorna fortfarande är jättefina, så om blommor av kvalité och bra service är nått du gillar så ska du verkligen titta förbi detta gulliga ställe som säljer blommor i Kävlinge.