Oi Soi Oi

Oi Soi Oi är ett dansk livsstilsmärke som grundades 2007 av Britt Goodall och Christina Thorbøll.

Oi Soi Oi är Vietnamesiska och betyder ungefär “Vänliga behagliga jag!”

Britt är ansvarig för företagets design, produktion och kvalité i Vietnamn. Hon har tillbringat stor del av sitt liv i utvecklingsländer. Först en tid i Afrika sen 12 år i Vietnamn. Hennes danska rötter och känsla för design i kombination med den vietnamesiska kulturen i hennes omgivning har gett upphov till Oi Soi Oi-s unika design.

Optimalt är produkterna från Oi Soi Oi ett resultat av samarbetet mellan Britt och Christina där Christinas långa erfarenhet av marknadsföring och strategi för att sälja produkterna från huvudkontoret i Danmark.

Hörnstenen i Oi Soi Oi-s koncept är respekten för människorna dom jobbar med: kunderna, återförsäljarna och alla andra som bidrar för att göra varumärket till en succé. Oi Soi Oi-s produkter produceras i byarna runt Hanoi av familjeägda små hantverksföretag. Stolta hantverks traditioner och många timmars krävande arbete är kvalitéerna som ger Oi Soi Oi produkter dess innehåll. Detta är vad företaget respektera och fortsätter att främja.Inredning från Oi Soi Oi.

Bilder från Oi Soi Oi pressbilder


Gå till Oi Soi Oi-s hemsida     Visa Återförsäljare     Visa Produkter