Normann Copenhagen

Normann Copenhagen är ett sätt att leva - ett tänkesätt. Vi älskar att utmana de konventionella designregler. Det är därför du hittar traditionella material tas i otraditionella användning såsom en stenkrok gjord av isländska stenar, en vas gjord av kisel och sist men inte minst en hund gjord av plast.
Jan Andersen och Poul Madsen slog sig ihop för att skapa varumärket Normann Copenhagen 1999 med en vision att göra en skillnad i designbranschen. Vändpunkten kom 2002, när de lanserade den första produkten, lampan Norm 69 under varumärket: Normann Copenhagen.
Inom fem år, följt mer än 38 produkter, liksom samarbeten med etablerade konstruktion namn och nya talanger från hela världen. Under 2009 bestämde Normann Copenhagen att det var dags att introducera möbler också. Idag fortsätter Normann Copenhagen att introducera spännande och djärvt design produkter. Speciella färgval av produkterna har övergått till ett nytt färgschema och är ofta inspirerade av trender du också hittar i modevärlden.Inredning från Normann Copenhagen.

Bilder från Norman Copenhagen press


Gå till Normann Copenhagen-s hemsida     Visa Återförsäljare     Visa Produkter