HAY

HAY grundades 2002 och möbelkollektion inleddes på Imm Cologne 2003. HAY ambition är att uppmuntra dansk möbeldesign återkomst till den innovativa storhet av 1950-talet och 1960-talet i en samtida kontext.
Idag, tio år senare den ambitionen inte har förändrats! Det är fortfarande en stor inspiration och håller oss inspirerade och motiverad varje dag för att skapa meningsfull och uppriktig design.
HAY cirklar alltid runt arkitektur, hållbar design och hög kvalitet till överkomliga priser. I vår strävan att utforma den perfekta produkten, omfamna vi utrymme, ny teknik och samhälle och försöka förstå grunderna för det moderna livet.
HAY verkar i fältet mellan arkitektur och mode överbrygga statik från arkitektur och dynamiken från mode. Vi är ambitiösa när det gäller innovation och användning av den senaste tekniken. HAY samarbetar med de mest kompetenta och begåvade internationella designers som använder nya material och modern teknik för att skapa produkter med ökad värde för användaren.
Under 2011 lanserade vi samlingen Hay Market inspirerad av marknadsplatser runt om i världen. De produkter vi har hittat här har gjorts om för att passa in i en modern kontext. Gemensamt för dessa produkter är att de är enkla och användbara vardagsprodukter med modern design.
Vi arbetar med tre HAY butiker i Danmark, en i Norge och ett brett nätverk av återförsäljare över hela världen. Våra samlingar är tillgängliga i hög butiker end design över hela världen och vi har ett omfattande samarbete med internationella arkitekter och inom offentlig miljö.
HAY firar okomplicerade design och strävar efter att hålla fast, rättfram, glad och funktionella.Inredning från HAY.

Bilder från HAY


Gå till HAY-s hemsida     Visa Återförsäljare     Visa Produkter