Ferm Living

Dansk design - gjord med kärlek
Ferm Living bygger på skandinavisk designtradition och retro charm - men med en distinkt grafisk kant som gör varje objekt ordentligt samtida. Ferm Living är rotad i Danmark, där Trine Andersen grundade en grafisk designstudio i 2005. Beslutet att starta eget företag sprang från en personlig vision av en fågel på en gren, redo att ta fart. Denna fågel är en del av Ferm Living logotyp idag.
Ferm Living expanderat snabbt i design och inredning produkter: när Trine fann sig oförmögen att hitta tapet med den typ av grafisk design hon ville, hon tog saken i egna händer - och hennes första tapetkollektion lanserades i februari 2006. Svaret från designmedvetna publik var i världen överväldigande, och nu en fullständig och ständig växande utbud av interiörprodukter finns runt om i världen. Förutom försäljning på hemmamarknad, Danmark, Ferm Living arbetar nära tillsammans med agenter / distributörer runt om i världen. Ändå alla mönster kvar sina rötter i den danska jorden där allt började.
Inom Ferm Living "hus", hittar du produkter för varje rum i ditt hem. I sortimentet ingår tapeter, textilier, prydnadsföremål, Wallstickers, design för kök, badrum och kontor samt en stor samling för barn. De mönster finns i många olika material: ekologisk bomull, återvunnet papper, ull, trä, porslin och metall. Enkelt uttryckt, gynnar Ferm Living ärliga material som hantverkare har använts i årtusenden - och föredrar hållbara och ekologiska alternativ där det är möjligt.Inredning från Ferm Living.

Bilder från Ferm Living pressbilder


Gå till Ferm Living-s hemsida     Visa Återförsäljare     Visa Produkter