Blackballoon

Blackballoon är den genuina livsstilsbutiken för Dig som älskar inredning, design och mode med mycket personlighet och känsla.

Blackballoon startade januari 2011 och drivs av mig, Jenny Svensson. Jag är en sann entreprenör och driver Blackballoon med stor ambition, lust och energi. Med mitt stora intresse för inredning och mitt goda öga för detaljer, som ger hemmet en personlighet, erbjuder vi Dig som kund, design och inredning med mycket känsla.

Inspirationen hämtas främst från vårt grannland i väst; Danmark, vilket oxå resulterat i att vi valt att marknadsföra flera stora danska varumärken. Vi på Blackballoon älskar modern vintage, dvs en skön mix av det stilrena och enkla kombinerat med vintage och personlighet. I butiken finner Du ett brett utbud från några kända och etablerade leverantörer, såsom ex Tine K Home och DAY Home. Vidare kompletterar Blackballoon utbudet med att testa nya varumärken, som ännu inte etablerat sig fullt ut på marknaden, såsom ex Åbergs Krukmakeri och by Mile. Allt för att erbjuda dig en riktigt skön mix för att skapa just Din stil i hemmet.

Blackballoons inredningsstil är i grunden ett klassiskt skandinaviskt hem med dansk design som bas, kompletterat med en touch av internationell bohemisk lyx. Hos Blackballoon finner Du kollektioner som är krispiga och eleganta för att skapa en fridfull atmosfär, en sofistikerad elegans tillsammans med lugn lyx. Ett resultat av att noggranna val som väver samman glans, flärd och fantasi till en helhet.

Grundidén är att erbjuda Dig som kund design och inredning som är fylld av känsla och personlighet, där alla produkter hos Blackballoon kan kombineras med varandra. Blackballoon, en butik fylld av livsstil!

Gå till Blackballoon-s hemsida