Återförsäljare av märket Nordal


Design Direkt

Design Direkt är en nystartad webbshop som ägs och drivs av mig, Susanne Persson. Efter att i flera år ha jobbat som projektledare och systemingenjör i IT-branchen kom så tillfället att göra något annat. Ett genuint intresse för inredning, köpmannablod i ådrorna och en nyfikenhet på vad Internet och handel kan föra med sig gjorde valet ganska lätt. Ett lager byggdes, inköp gjordes, varor levererades och jobbet med bild och text tog fart. Webbshoppen tog form och nu är den här!

Gå till Design Direkt-s hemsida

House of Hedda

House of Hedda är en ny webbutik som erbjuder vackra och personliga inredningsdetaljer, accessoarer och barnartiklar. Vårt sortiment är utvalt med stor omsorg och håller god kvalitet. Butiken vill framhäva detaljerna som ger det där lilla extra för att göra ditt liv ännu trivsammare. Vi har en förkärlek till handtillverkade produkter och genuina naturmaterial. Vi fyller på med nya produkter varje dag så titta gärna in snart igen.

Gå till House of Hedda-s hemsida

TheHome.se

Snygg design till priser man har råd med var länge få förunnat. Vår ambition är att alla skall kunna köpa snygga designade möbler av hög kvalitet, något som tidigare endast var möjligt för de allra mest välbärgade. Vårt motto bygger på ”Affordable Good Design” – ”Snygg design till priser som alla har råd med”

TheHome är en möbelbutik som alltid jobbar med de bästa materialen och med väletablerade leverantörer. Våra produkter skall alltid ha en lång livslängd och andas stil och kvalitet. Vårt sortiment innehåller därför allt från designmöbler till moderna klassiker.

Det är enkelt att handla på TheHome. Du kan enkelt titta igenom vårt sortiment av snygga designmöbler och moderna klassiker för alla hem. Gör din beställning direkt på nätet, snabbt och enkelt! Därefter levereras varorna direkt hem till din port.
- TheHome har ett nära samarbete med våra tillverkare och leverantörer. Vi kan därför leverera våra produkter utan några fördyrande mellanled.

- Vi formger ofta möblerna i nära samarbete med tillverkaren för att anpassa dem efter den svenska marknaden men alltså utan externa och dyra designers.

- TheHome säljer i huvudsak över Internet vilket gör att vi inte behöver inte en stor och centralt belägen butik. Du kan självklart också beställa direkt hos oss i vårt Showroom på Hammarby Fabriksväg 19 i Stockholm.

Gå till TheHome.se-s hemsida

Salt och Stil

Salt & Stil drivs av två drivna inredare från västkusten i Sverige. De har inredning från flera stora danska varumärken. Du finner snygga inredningsdetaljer från exempelvis House Doctor, Bloomingville och Nordal. Butiken drivs av Fria Rosenius och Michaela S. Albertsson.

Gå till Salt och Stil-s hemsida

Holmbytorp Inredning & Design

Holmbytorp Inredning & Design har inredningen för dig som gillar ett hem i rustik, lantlig och industriell stil. Här kan du handla utvalda produkter från danska Bloomingville, House Doctor, Nordal, Madam Stoltz, Vanilla Fly, Tokyo Milk, Cozy Room, Hübsch Home Interior and Design och Trademark Living! Alltid fri frakt!

Gå till Holmbytorp Inredning & Design-s hemsida