Återförsäljare av märket Ib Laursen


Broarne

Vi gillar retro och snygg design. Här hittar du även lantlig inredning och shabby chic.

Gå till Broarne-s hemsida

Fröken Fräken

FrökenFräken.se erbjuder ett brett sortiment av inredningsdetaljer och vår affärsidé är att skapa glädje och trivsel åt våra kunder.
FrökenFräken.se drivs av Fröken Fräken Blommor AB som är en Blomster- / Inredningsbutik i Sundsvall. Företaget startade 1995 och har idag 6 anställda. Om det är något du saknar så säg till! Vi arbetar ständigt med att utöka vårt sortiment. I vår butik finns idag 1000-tals artiklar och det jobbas varje vecka med att utöka sortimentet på Fröken Fräken.se

Gå till Fröken Fräken-s hemsida

Nordljus

Nordljus startades av Jakob Åsard hösten 2003.

Allt började i en gammal sjöbod i Juniskär utanför Sundsvall.
Ett brinnande intresse för inredning och en brist på annorlunda detaljer till rimliga priser utanför huvudstaden var en stor drivkraft. Det startade på hobbynivå men har under åren växt och bytt lokal.
Idag finns vi i ett vackert hus från sekelskiftet på orten Njurunda ca 1,5 söder om Sundsvall. Det charmiga huset är idag fyllt av annorlunda och prisvärda inredningsdetaljer, möbler, tapeter, lampor och barnsaker .

I huset har det i perioder sedan början av 1900- talet drivits diverse butiker och på senare tid även fungerat som bostadshus.
Vi har idag hela huset - ca 160 kvm - som butik med en fantastisk atmosfär och en karaktär som bara gamla hus kan ha med kakelugn och trägolv.
Här går många flera varv och det är mer vanligt att ett besök tar mer än en timme än ovanligt.
Du ska känna att du i lugn och ro kan få en inspirationkick utöver det vanliga och förutsäjbara.
Vi letar hela tiden efter nya spännande leverantörer som kan ge dig prisvärda och inspirierande produkter av hög kvalitet.

Gå till Nordljus-s hemsida