Återförsäljare av märket House Doctor


RUM21

RUM21 är ett familjeföretag som grundades 2006 i Borås av Helén Rudholm och Gustaf Rudholm.

Vår affärsidé bygger på att sälja möbler och inredningsdetaljer av hög kvalitet till privatpersoner och företag. Vi har huvudkontor, lager och butik i Borås.

Det finns två sätt att handla av oss; antingen här i vår webshop eller i vår butik på Skaraborgsvägen 21 i Borås.

RUM21 har sedan starten vuxit stadigt och är idag en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning på internet.

Sortiment:
RUM21 samarbetar med många av europas ledande tillverkare av möbler, belysning och heminredning och vårt sortiment utvecklas hela tiden. Om du har önskemål eller synpunkter på vårt sortiment får du gärna höra av dig till oss.

Vår butik i Borås:
Besök gärna vår butik på Skaraborgsvägen 21 i Borås där vi visar upp valda delar ur våra leverantörers sortiment av möbler, belysning och inredningsdetaljer. Här kan du i lugn och ro botanisera bland såväl dagens som morgondagens designikoner.

Gå till RUM21-s hemsida

Fröken Fräken

FrökenFräken.se erbjuder ett brett sortiment av inredningsdetaljer och vår affärsidé är att skapa glädje och trivsel åt våra kunder.
FrökenFräken.se drivs av Fröken Fräken Blommor AB som är en Blomster- / Inredningsbutik i Sundsvall. Företaget startade 1995 och har idag 6 anställda. Om det är något du saknar så säg till! Vi arbetar ständigt med att utöka vårt sortiment. I vår butik finns idag 1000-tals artiklar och det jobbas varje vecka med att utöka sortimentet på Fröken Fräken.se

Gå till Fröken Fräken-s hemsida

Blackballoon

Blackballoon är den genuina livsstilsbutiken för Dig som älskar inredning, design och mode med mycket personlighet och känsla.

Blackballoon startade januari 2011 och drivs av mig, Jenny Svensson. Jag är en sann entreprenör och driver Blackballoon med stor ambition, lust och energi. Med mitt stora intresse för inredning och mitt goda öga för detaljer, som ger hemmet en personlighet, erbjuder vi Dig som kund, design och inredning med mycket känsla.

Inspirationen hämtas främst från vårt grannland i väst; Danmark, vilket oxå resulterat i att vi valt att marknadsföra flera stora danska varumärken. Vi på Blackballoon älskar modern vintage, dvs en skön mix av det stilrena och enkla kombinerat med vintage och personlighet. I butiken finner Du ett brett utbud från några kända och etablerade leverantörer, såsom ex Tine K Home och DAY Home. Vidare kompletterar Blackballoon utbudet med att testa nya varumärken, som ännu inte etablerat sig fullt ut på marknaden, såsom ex Åbergs Krukmakeri och by Mile. Allt för att erbjuda dig en riktigt skön mix för att skapa just Din stil i hemmet.

Blackballoons inredningsstil är i grunden ett klassiskt skandinaviskt hem med dansk design som bas, kompletterat med en touch av internationell bohemisk lyx. Hos Blackballoon finner Du kollektioner som är krispiga och eleganta för att skapa en fridfull atmosfär, en sofistikerad elegans tillsammans med lugn lyx. Ett resultat av att noggranna val som väver samman glans, flärd och fantasi till en helhet.

Grundidén är att erbjuda Dig som kund design och inredning som är fylld av känsla och personlighet, där alla produkter hos Blackballoon kan kombineras med varandra. Blackballoon, en butik fylld av livsstil!

Gå till Blackballoon-s hemsida

Nordljus

Nordljus startades av Jakob Åsard hösten 2003.

Allt började i en gammal sjöbod i Juniskär utanför Sundsvall.
Ett brinnande intresse för inredning och en brist på annorlunda detaljer till rimliga priser utanför huvudstaden var en stor drivkraft. Det startade på hobbynivå men har under åren växt och bytt lokal.
Idag finns vi i ett vackert hus från sekelskiftet på orten Njurunda ca 1,5 söder om Sundsvall. Det charmiga huset är idag fyllt av annorlunda och prisvärda inredningsdetaljer, möbler, tapeter, lampor och barnsaker .

I huset har det i perioder sedan början av 1900- talet drivits diverse butiker och på senare tid även fungerat som bostadshus.
Vi har idag hela huset - ca 160 kvm - som butik med en fantastisk atmosfär och en karaktär som bara gamla hus kan ha med kakelugn och trägolv.
Här går många flera varv och det är mer vanligt att ett besök tar mer än en timme än ovanligt.
Du ska känna att du i lugn och ro kan få en inspirationkick utöver det vanliga och förutsäjbara.
Vi letar hela tiden efter nya spännande leverantörer som kan ge dig prisvärda och inspirierande produkter av hög kvalitet.

Gå till Nordljus-s hemsida

Butik Linnea

Butik Linneas webshop har sin fysiska butik på Linneaträdgården i Helsingborg i ett av de tre växthus som finns i byggnaden. Butiken ligger i samma lokaler som ett gårdscafé/lunchrestaurang, Linneaträdgården. Vår strävan är att erbjuda alla kunder ett utflyktsmål för både lokalinvånare samt turister, alla årstider.
Butik Linnea erbjuder inredning till både stora och små. Utbudet av leksaker och inredning för barnrummet går i samma stil som inredningen till resterande hemmet.

Vårt fokus ligger på blandningen mellan nytt och gammalt som blir som bäst tillsammans. Vi kommer satsa mycket på att visa på hur det ?lilla? gör det stora hela när det gäller inredning till hemmet.
Vi har noga valt ut de leverantörer vi samarbetar med och vår strävan är att inredningen blir personlig och lustfylld!

Gå till Butik Linnea-s hemsida

Salt och Stil

Salt & Stil drivs av två drivna inredare från västkusten i Sverige. De har inredning från flera stora danska varumärken. Du finner snygga inredningsdetaljer från exempelvis House Doctor, Bloomingville och Nordal. Butiken drivs av Fria Rosenius och Michaela S. Albertsson.

Gå till Salt och Stil-s hemsida

Holmbytorp Inredning & Design

Holmbytorp Inredning & Design har inredningen för dig som gillar ett hem i rustik, lantlig och industriell stil. Här kan du handla utvalda produkter från danska Bloomingville, House Doctor, Nordal, Madam Stoltz, Vanilla Fly, Tokyo Milk, Cozy Room, Hübsch Home Interior and Design och Trademark Living! Alltid fri frakt!

Gå till Holmbytorp Inredning & Design-s hemsida