Återförsäljare av märket Bloomingville


Design Direkt

Design Direkt är en nystartad webbshop som ägs och drivs av mig, Susanne Persson. Efter att i flera år ha jobbat som projektledare och systemingenjör i IT-branchen kom så tillfället att göra något annat. Ett genuint intresse för inredning, köpmannablod i ådrorna och en nyfikenhet på vad Internet och handel kan föra med sig gjorde valet ganska lätt. Ett lager byggdes, inköp gjordes, varor levererades och jobbet med bild och text tog fart. Webbshoppen tog form och nu är den här!

Gå till Design Direkt-s hemsida

Fröken Fräken

FrökenFräken.se erbjuder ett brett sortiment av inredningsdetaljer och vår affärsidé är att skapa glädje och trivsel åt våra kunder.
FrökenFräken.se drivs av Fröken Fräken Blommor AB som är en Blomster- / Inredningsbutik i Sundsvall. Företaget startade 1995 och har idag 6 anställda. Om det är något du saknar så säg till! Vi arbetar ständigt med att utöka vårt sortiment. I vår butik finns idag 1000-tals artiklar och det jobbas varje vecka med att utöka sortimentet på Fröken Fräken.se

Gå till Fröken Fräken-s hemsida

Nordljus

Nordljus startades av Jakob Åsard hösten 2003.

Allt började i en gammal sjöbod i Juniskär utanför Sundsvall.
Ett brinnande intresse för inredning och en brist på annorlunda detaljer till rimliga priser utanför huvudstaden var en stor drivkraft. Det startade på hobbynivå men har under åren växt och bytt lokal.
Idag finns vi i ett vackert hus från sekelskiftet på orten Njurunda ca 1,5 söder om Sundsvall. Det charmiga huset är idag fyllt av annorlunda och prisvärda inredningsdetaljer, möbler, tapeter, lampor och barnsaker .

I huset har det i perioder sedan början av 1900- talet drivits diverse butiker och på senare tid även fungerat som bostadshus.
Vi har idag hela huset - ca 160 kvm - som butik med en fantastisk atmosfär och en karaktär som bara gamla hus kan ha med kakelugn och trägolv.
Här går många flera varv och det är mer vanligt att ett besök tar mer än en timme än ovanligt.
Du ska känna att du i lugn och ro kan få en inspirationkick utöver det vanliga och förutsäjbara.
Vi letar hela tiden efter nya spännande leverantörer som kan ge dig prisvärda och inspirierande produkter av hög kvalitet.

Gå till Nordljus-s hemsida

Dreams of Molly

Dreams of Molly grundades i december 2010 och webbshopen i september 2011. Vi har vårt lager och kontor i Västra Frölunda/Göteborg.

Vårt sortiment är en skön blandning av inredningsdetaljer som vi själva står för och tycker mycket om. Vi har valt våra leverentörer med omsorg och hoppas och tror att ni kommer att uppskatta vårt sortiment.

Det är med stor stolthet jag välkomnar dig till Dreams of Molly - din inredningsbutik på nätet med tjänster inom Homestaging/Homestyling.

Gå till Dreams of Molly-s hemsida

Design on Eco

Hos Design on Eco hittar du unika och
snygga inrednings- och
presentartiklar.

En stor del av Design on Eco-s inrednings- och
presentartiklar är handgjorda
eller tillverkade av återvunna
naturliga material. Vårt medvetna val av hållbara produkter bidrar till en ärligare och mer hänsynsfull
design.

Gå till Design on Eco-s hemsida

Salt och Stil

Salt & Stil drivs av två drivna inredare från västkusten i Sverige. De har inredning från flera stora danska varumärken. Du finner snygga inredningsdetaljer från exempelvis House Doctor, Bloomingville och Nordal. Butiken drivs av Fria Rosenius och Michaela S. Albertsson.

Gå till Salt och Stil-s hemsida

Solhem

Solhem inredning har ett brett sortiment av lantliga möbler, bl a möbler från Oliver Furniture. Vi har även exklusiva prylar till köket från märken som Porsche, Demeyere, Nigella Lawson.

Solhem inredning arbetar med kvalitetsprodukter och skandinaviska textiltillverkare. Våra största textilleverantörer är Finlayson och Värnamo Sängkäder. Vår frotté och textil är Öko-texmärkt vilket försäkrar att produkten inte innehåller hälsofarliga ämnen.

Gå till Solhem-s hemsida

Holmbytorp Inredning & Design

Holmbytorp Inredning & Design har inredningen för dig som gillar ett hem i rustik, lantlig och industriell stil. Här kan du handla utvalda produkter från danska Bloomingville, House Doctor, Nordal, Madam Stoltz, Vanilla Fly, Tokyo Milk, Cozy Room, Hübsch Home Interior and Design och Trademark Living! Alltid fri frakt!

Gå till Holmbytorp Inredning & Design-s hemsida